[Žinios trumpai] Zelenskis pirmą kartą pakomentavo, kaip reaguoja į slaptas derybas tarp JAV, ES ir JK dėl karo Ukrainoje  ()

Prezidentas išsakė savo nuomonę apie „taikos planą“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-08 [Žinios trumpai] Zelenskis pirmą kartą pakomentavo, kaip reaguoja į slaptas derybas tarp JAV, ES ir JK dėl karo Ukrainoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad Vakarai bando „spausti“ Ukrainą, kad ji pasirinktų nepalankų sau rezultatą, sprendžiant karo su Rusija užbaigimo klausimą.

Censor.NET praneša apie tai remdamasi „Interfax-Ukraine“.

„Aš neturiu jokių derybų dėl jokių planų (kalbame ypač apie taikos planą, apie kurį diskutuoja JAV, ES ir JK. - Red.), tokios derybos šiandien yra visškas nulis. Žinoma, visi nori mus kiek įmanoma pastūmėti link kažkokio rezultato, bet ne mums naudingo, o naudingo tam tikroms partijoms, turinčioms savų interesų, vėlgi skirtingų: tiek finansinių, tiek politinių“, – aiškino šalies vadovas.

Zelenskio teigimu, pasaulinėje bendruomenėje su karu susijęs nuovargis vis auga.

„Žmonės nori kažkokio rezultato sau, bet man ir jums reikia rezultato – mums... Taigi, nebuvo jokių diskusijų dėl teigiamo rezultato šiame kare Ukrainai sprendimo.“, – pažymėjo prezidentas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: