[Žinios trumpai] Tai gali būti tobulas sprendimas - Ukraina surado pigų ir labai efektyvų būdą, kaip naikinti Rusijos artileriją  (2)

Į pagalbą, kovojant su rusų sunkiąja artilerija, iš JAV į Ukrainą, atkeliauja 700 dronų-kamikadzių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Dmitrijus Snegirevas pabrėžė, kad Ukrainos gynėjai labai greitai įvaldo bet kokią karinę techniką, kurią Vakarai perduoda Kijevui. Tačiau norint sumažinti priešo pranašumą sunkiosios technikos srityje, Ukrainos kariams reikalingi bepiločiai orlaiviai-kamikadzės.

Tokį pareiškimą ekspertas padarė birželio 23 d., tiesioginiame teletono eteryje.

Snegirevas teigė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos be problemų įvaldo bet kokio sudėtingumo Vakarų ginklus ir jais sėkmingai naikina priešą fronte.

700 dronų-kamikadzių turėtų atkeliauti iš JAV. Būtent jie leis Ukrainos gynėjams sumažinti sunkiosios technikos atotrūkį tarp Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir Rusijos kariuomenės. Iki šiol situacija su sunkiąja karine technika fronte yra 1:7.

 

Ekspertas teigė, kad priešas vis dar turi daugiau nei tūkstantį tankų. Tačiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos kasdien mažina jų skaičių. Taip pat pastaruoju metu Ukrainos artilerija vis dažniau ėmė smogti priešo amunicijos sandėliams.

Anot jo, sandėlius galima sunaikinti ne tik žvalgybos, bet ir partizaninio judėjimo okupuotose teritorijose dėka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(1)
(79)

Komentarai (2)