[Žinios trumpai] Rusijos aviacija agonijoje – po variklio gedimo netoli Maskvos sudužo karinis transporto lėktuvas: yra žuvusiųjų (Video)  (2)

Rusijos karinis lėktuvas penktadienį nukrito ir užsiliepsnojo Vakarų Rusijoje, žuvo keturi žmonės, o dar penki buvo sužeisti, praneša vietos žiniasklaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karinis transporto lėktuvas Il-76 nukrito netoli Riazanės miesto (200 km į pietryčius nuo Maskvos) po bandymo avariniu būdu nusileisti dėl variklio gedimo treniruočių metu, pranešė Rusijos valstybinė naujienų agentūra „Interfax“, remdamasi Rusijos gynybos ministerija.

Lėktuvas „iš dalies subyrėjo“, kai bandė leistis, pranešė ministerija.

Per aviakatastrofą žuvo keturi žmonės, penki buvo sužeisti ir išvežti į ligonines, pranešė vietos valdžios pareigūnai.

Regiono vyriausybės spaudos tarnyba iš pradžių teigė, kad aukų būklė stabili. Tačiau „Interfax“ pranešė, kad visos aukos šiuo metu yra reanimacijoje.

Gynybos ministerija nenurodė, kas žuvo per avariją.

Buvo prieštaringų pranešimų apie tai, ar kariniame lėktuve buvo devyni ar 10 žmonių. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, Il-76 skrido iš Orenburgo į Belgorodą.

Vietos žiniasklaida RZN pranešė, kad lėktuvo katastrofa įvyko apie 4 valandą ryto vietos laiku, o lėktuvas nukrito už maždaug 500 metrų nuo gyvenamųjų pastatų Michailovskio plente.

 

Po avarijos kai kuriuose gyvenamuosiuose rajonuose buvo nutrauktas elektros tiekimas, pranešė Rusijos žiniasklaida „Fontanka“.

 

„RIA Novosti“ šaltinis teigė, kad orlaivio gaisro gesinimo sistema neveikė.

Socialiniuose tinkluose plintančiame vaizdo įraše matyti, kaip liepsnoja orlaivio nuolaužos, o į dangų kyla tiršti juodų dūmų stulpai. Įvykio vietoje buvo nufilmuotos kelios greitosios pagalbos automobiliai.

Gaisras nuo to laiko buvo užgesintas, o vieta, kurioje sudužo orlaivis, aptverta, pranešė TASS.

Keletas Rusijos karinių lėktuvų šį mėnesį sudužo prie Ukrainos sienos, vykstant prezidento Vladimiro Putino karui, kurį jis pradėjo vasario 24 d. Pareigūnai anksčiau minėjo galimas technines problemas kaip pastarųjų katastrofų priežastį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(33)

Komentarai (2)