[Žinios trumpai] Tai ką matome ekrane nėra Putinas: psichologas suskaičiavo net 3 skirtingus žmones (Video)  ()

Dar prieš Rusijos invaziją į Ukrainą pasigirdo spėlionių, kad Vladimiro Putino sveikata šlubuoja. Tiksliau, buvo žinių, kad jis mirtinai serga ir jam atliekamos chirurginės operacijos. Tačiau Putinas kartais vis dar pasirodo viešai. O gal ne? Psichologas Dmitrijus Popovas yra įsitikinęs, kad Putinas turi kelis dublerius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-27 [Žinios trumpai] Tai ką matome ekrane nėra Putinas: psichologas suskaičiavo net 3 skirtingus žmones (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Problema ta, kad žmonės nori tikėti, kad Putinas ilgai neužsibus. Kai nori tuo tikėti, tos pranašystės tavo akyse ima pildytis. Taigi, žmonės analizuoja Putino elgesį ir bando surasti įrodymų, kad jis serga. Arba kad tai - ne jis.

Dmitrijus Popovas teigia, kad tai, kad Putinas naudoja antrininkus, yra faktas. Ir tai įrodo ne jo elgesys, o išvaizda. Pasak Popovo, Rusijos žiniasklaidoje yra bent 3 žmonės, kurie yra pristatomi kaip Putinas.

„Galiu pasakyti, kad 2018-ųjų inauguracijoje kalbėjęs Putinas, ir tas Putinas, kuris kalbėjo 2022-ųjų gegužės 9-osios parade, ir tas Putinas, kuris konferencijoje apdovanojo Michalkovą, yra vienas žmogus. Putinas, kuris sėdi bunkeryje, Putinas, kuris davė nurodymus Gerasimovui ir Šoigu pakelti strateginį raketinės ginkluotės lygį, yra kitas žmogus“, teigia psichologas.

 

Daug kas Putino elgesio skirtumus nurašo jo senėjimui, stresui ir ligoms. Bet, atrodo, niekas nežino, ką Putinas iš tikrųjų daro ir galvoja. Putinas yra pasiekiamas tik valstybinei žiniasklaidai ir kiekvienas jo pasirodymas yra suplanuotas ir turi savus tikslus.

(12)
(25)
(-13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: