[Žinios trumpai] Zelenskis paskelbė svarbią žinutę Ukrainos žmonėms: „į frontą atėjo galinga jėga, praneškite apie tai okupuotų teritorijų žmonėms“  ()

Prezidentas Volodymyras Zelenskis kviečia kalbėtis su žmonėmis, gyvenančiais pietuose ir pasakoti okupuotų vietovių žmonėms visą tiesą bei priminti, kad kovojama už juos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Volodymyras Zelenskis sakė, kad Ukrainos pajėgos dabar veržiasi keliomis taktinėmis kryptimis, įskaitant pietus – Chersono ir Zaporožės regionuose. Vakaro vaizdo žinutėje jis pabrėžė, kad vakarietiškos tolimosios artilerijos darbo rezultatai jau jaučiami, o įsibrovėlių laukia tik dar didesni nuostoliai.

„Pagaliau jaučiamas galingas Vakarų artilerijos darbas – ginklai, kuriuos gavome iš partnerių. Jų taiklumas toks, koks ir turi būti. Mūsų gynėjai smogia labai apčiuopiamus smūgius į sandėlius ir kitus logistikai svarbius taikinius“, – sakė Zelenskis.

Jis pabrėžė, kad tai žymiai sumažino Rusijos kariuomenės puolimo potencialą ir rusų nuostoliai augs kiekvieną savaitę, nes ir jų ginklų pristatymas susidurs su kliūtimis.

„Ukrainos pajėgos veržiasi keliomis taktinėmis kryptimis, tarp jų ir pietų – Chersone, Zaporožės srityje. Mes neatsisakysime savo žemės. Visa suvereni Ukrainos teritorija bus ukrainietiška“, – sakė Zelenskis.

Prezidentas pažymėjo, kad „žmonės turėtų tai žinoti“, okupuotose pietų teritorijose Rusijos pajėgos užblokavo bet kokią galimybę sužinoti tiesą apie tai, kas vyksta. Įsibrovėliai užblokavo prieigą prie socialinių tinklų, prie „YouTube“.

 

„Todėl, jei turite galimybę pasikalbėti su žmonėmis, gyvenančiais pietuose: Chersone, Geničeske, Berdjanske, Melitopolyje ir kituose miestuose bei kaimuose, skleiskite ten tiesą. Pasinaudokite kiekviena proga papasakoti okupuotų vietovių žmonėms, apie kuriuos prisimename, mes kovojame už juos.“, – sakė prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(2)
(121)

Komentarai ()

Susijusios žymos: