[Žinios trumpai] Rusijos pramonėje totali tragedija - paaiškėjo iš ko pagaminti oficialiai pristatyti naujieji „Moskvič“ (Foto)  ()

Naujieji „Moskvič“ pasirodė esantys Kinijos JAC. Iš viso planuojama pradėti gaminti keturis modelius, tačiau iki 2022 metų pabaigos bus galima surinkti tik 600 automobilių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paskelbti pirmieji oficialūs naujųjų „Moskvič“ automobilių vaizdai. Kaip ir tikėtasi, kalbame ne apie nepriklausomus pokyčius, o apie Kinijos koncerno JAC modelius. Tai parašė svetainė „Autoreview“.

Buvusioje „Renault“ gamykloje apsilankiusiam Maskvos merui Sergejui Sobianinui buvo demonstruojami nauji „Moskvič“ modeliai. Paaiškėjo, kad jie planuoja organizuoti trijų krosoverių ir sedano surinkimą iš kiniškų automobilių komplektų. Sprendžiant iš vaizdų, dizainas nebuvo pakeistas.

Maskvos meras Sergejus Sobianinas ir PJSC KAMAZ generalinis direktorius Sergejus Kogoginas pasirašė susitarimą dėl bendradarbiavimo „kuriant“ lengvuosius automobilius.

 

Visų pirma, atnaujintas kiniškas krosoveris JAC JS4 bus pirmasis „Moskvič“ modelis. Automobilis bus siūlomas dviem versijomis – su 1,5 litro 150 arklio galių benzininiu varikliu arba su tokios pat galios elektros varikliu.

Modelis II yra didesnis 4,5 metro JAC X6 krosoveris su tuo pačiu 150 arklio galių varikliu. Modelis III – 4,8 metro liftbekas JAC „Sehol A5 Plus“, taip pat su 1,5 l varikliu, bet 184 AG galia. Na, o Modelis IV – tai 4,8 m ilgio šeimos krosoveris JAC X7. Jis taip pat 1,5 litro, bet 174 AG galios.

 

Iki metų pabaigos iš kiniškų automobilių komplektų planuojama surinkti tik 600 automobilių, tačiau 2023 metais jų jau ketinama pagaminti apie 50 tūkst., o 2024-aisiais – net 100 tūkst.

Ilgalaikėje perspektyvoje jie netgi žada tam tikrą gamybos lokalizaciją ir net savos konstrukcijos elektromobilius, nors sankcijų sąlygomis ir esant komponentų stokai tai neatrodo labai tikroviškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(34)
(-28)

Komentarai ()