[Žinios trumpai] Žvėriškas operatyvus mobilumas iš HIMARS: vakar rytuose, šiandien pietuose, rusams tai nesuvokiama - daužo visą frontą vos 4 ginklai, iš kurių 1 rezerve  (2)

HIMARS pasižymi įspūdingu operatyviniu mobilumu, leidžiančiu greitai judėti tarp skirtingų katilų Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-07 [Žinios trumpai] Žvėriškas operatyvus mobilumas iš HIMARS: vakar rytuose, šiandien pietuose, rusams tai nesuvokiama - daužo visą frontą vos 4 ginklai, iš kurių 1 rezerve  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didelio tikslumo salvinės raketinės HIMARS sistemos, kurių Ukrainoje vis dar yra tik keturios, demonstruoja maksimalų operatyvinį mobilumą, smogdamos į priešo užnugarį išilgai viso fronto.

Sunaikinti rusų objektai Melitopolyje, dabar krito ir amunicijos saugykla okupuotame Snižnų kaime. Ir apskritai skirtingomis kryptimis 60-70 km gylyje nuo kontaktinės linijos į orą jau išlėkė apie dešimt Rusijos oro pajėgų sandėlių, o tai - HIMARS sistemų pasiekimas.

Vaizdo įraše matote, kad atvykę į veiksmo vietą du HIMARS šaudo, kol vienas laukia - jei prireiktų. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad paleidimai vykdomi tiesiai nuo kelio, kad būtų galima kuo greičiau palikti poziciją. Ukrainiečiai labai brangina savo HIMARS sistemas ir suvokia, kad rusai jų ieškos.

 

Ukraina iš viso turi keturias sistemas - viena laikoma rezerve ir pakeis sunaikintą techniką, jei to prireiks. Ukraina tikisi sulaukti daugiau šių sistemų. Gilūs jų smūgiai į priešo užnugarį turėtų sutraukyti rusų tiekimo grandines, apriboti rusų puolimo galimybes ir, kaip viliamasi, galiausiai priversti juos trauktis.

(114)
(0)
(114)

Komentarai (2)