[Žinios trumpai] Socialiniuose tinkluose pasirodė informacija apie pėstininkų brigados vado žūtį: iki ligoninės nebespėjo  ()

Vienoje iš „Vkontakte“ grupių pasirodė nekrologas, kuriame teigiama, kad pulkininkas Sergejus Kensas nespėjo nukeliauti į ligoninę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad žuvo Rusijos pulkininkas Sergejus Kensas, vadovavęs 810-ajai Rusijos Federacijos atskirajai jūrų pėstininkų brigadai. Apie tai socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė „Necro Mancer“, kuris seka informaciją apie žuvusius Rusijos karius.

Autorius „VKontakte“ grupėje rado nekrologą, skirtą „L/DlR didvyriams“. Ten liepos 10 d. pasirodė publikacija, kurioje pranešta apie Kenso žūtį. Ten teigiama, kad jis mirė automobilyje pakeliui į ligoninę.

Tačiau tinklaraštininkai perspėja, kad informaciją dar reikia patvirtinti. Šiuo metu priežastys, kodėl rusų pulkininkas buvo išsiųstas į ligoninę, nežinomos. Įvykio data taip pat nežinoma. Be to, oficialios informacijos apie pareigūno likvidavimą kol kas nėra.

 

Priduriame, kad Kensas buvo jau antrasis 810-osios jūrų pėstininkų brigados vadas. Pirmąjį brigados vadą pulkininką Aleksejų Šarovą „Azov“ kovotojai eliminavo Mariupolio mūšio metu.

(45)
(0)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: