[Žinios trumpai] Pabaiga jau arti? Rusai ruošia pasitraukimo kelius iš Chersono, Maskva ruošiasi karo pralaimėjimui  (6)

Kremlius jau ruošiasi pralaimėti karą prieš Ukrainą, teigia Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusija yra traukinys, kuris dabar lekia į bedugnę“, – sakė Prezidentūros vadovo patarėjas Oleksejus Arestovičius, teigdamas, kad Rusija jau suprato, kad karo Ukrainoje nelaimės. Jo manymu, šis supratimas ateina ne tik dėl karo eigos Ukrainoje, bet ir dėl ekonominės šalies situacijos.

„Man atrodo, kad priemonės, kurių jie imasi, yra karą pralaimėjusios valstybės pokario struktūros priemonės. Jie turi žmonių, kurie tikisi, kad jiems pavyks išlaikyti Donecko ir Luhansko sritis ir dėl to derėtis“, - aiškino Arestovičius.

Tai matoma ir atskiruose fronto sektoriuose. Arestovičius mano, kad okupantai Chersone pasąmoningai jau yra pasidavę. Jie jau rengia evakuacijos kelius, kad galėtų palikti Pietų Ukrainos sritį. „Faktas yra tas, kad okupantai prie tilto daro įtvirtinimus. Tai pasitraukimo inžinerinis darbas. Esu 101% tikras, kad jie mintyse „atidavė“ Chersoną“, teigia Arestovičius.

(86)
(2)
(84)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: