[Žinios trumpai] Pasekmės jau matomos! Visiškai sugriauta okupantų logistikos grandinė, prasidėjo pats neefektyviausias amunicijos tiekimas - „darbas iš ratų“  ()

Atakos prieš amunicijos sandėlius, esančius giliai už priešo linijų, leido ukrainiečiams sutrikdyti Rusijos pajėgų logistiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai perėjo prie vadinamojo „darbo iš ratų“. Tai įvyko po keleto sėkmingų Ukrainos kariuomenės raketų smūgių į amunicijos sandėlius, esančius už priešo linijų laikinai okupuotose teritorijose. Dabar okupantai priversti tiekti amuniciją tiesiai į fronto liniją. Ginklai keliauja ilgesnius atstumus, pristatyti didelius jų kiekius yra sunku. Tokią informaciją savo „Telegram“ kanale paskelbė Luhansko karinės apygardos vadovas, gubernatorius Serhijus Haidajus.

Pareigūno teigimu, anksčiau priešo pajėgos turėjo absoliutų pranašumą atakų skaičiumi, tačiau sunaikinus nemažai Rusijos kariuomenės amunicijos sandėlių, situacija ėmė keistis. Dėl logistikos pažeidimų, atakų skaičius mažėja. Tai- Vakarų Ukrainai suteiktų ginklų pasiekimas, pabrėžė Haidajus.

 

Jis taip pat pridūrė, kad šiuo metu Luhansko karinės apygardos darbas yra sutelktas į dvi sritis: pagalbą kariams ir Luhansko srities gyventojams, turėjusiems palikti namus.

(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: