[Žinios trumpai] Sanatorijoje „Čaika“ rusai įrengė amunicijos sandėlį, štabą, kareivines ir dabar parėjo HIMARS: vietiniai paviešino, kas ten dėjosi  ()

Informacija apie smūgį Rusijos kariuomenės pozicijoms Chersono srities pietuose, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė okupantams Lazurnoje, pasitvirtino.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-18 [Žinios trumpai] Sanatorijoje „Čaika“ rusai įrengė amunicijos sandėlį, štabą, kareivines ir dabar parėjo HIMARS: vietiniai paviešino, kas ten dėjosi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Chersono regioninės tarybos deputatas Serhijus Chlanas sakė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų smūgis pataikė ne tik į okupantų amunicijos sandėlį, bet ir į kareivines bei Rusijos kariuomenės štabą.

Savo „Facebook“ puslapyje jis pažymėjo, kad Lazurnoje, „Čaikos“ sanatorijos teritorijoje, rusai įkūrė karinę bazę, kurioje įrengė vadovybės būstinę, kareivines su personalu ir ginklų sandėlius.

Tačiau naktį Ukrainos kariuomenė smogė kariniam objektui ir visiškai sunaikino rusų pozicijas.

Remiantis vietos gyventojais teigiama, kad susprogdinus sandėlį buvo pastebėtas ilgai trukęs rusiškos amunicijos sproginėjimas.

 

„Chersono sritis. Lazurnoje, ant jūros kranto, sanatorijoje „Čaika“, rusai įrengė ir šaudmenų sandėlį, ir štabą, ir kareivines. Šiąnakt viskas dingo, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos pataikė tiksliai į taikinį. Vietiniai gyventojai sako, kad jis labai gerai degė ir ilgai sproginėjo“, – pažymėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(230)
(0)
(230)

Komentarai ()

Susijusios žymos: