[Žinios trumpai] Įpykęs JAV politologas reikalauja rimtų ginklų ir leidimo sunaikinti Krymo tiltą: „pamatysite, kaip greitai pasikeis Kremliaus retorika“  (1)

Ukraina turi smogti į Krymo tiltą amerikietiškais ginklais, ir tam neturėtų būti jokių draudimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertas įsitikinęs, kad JAV turėtų suteikti Ukrainai galimybę smogti nelegaliai struktūrai.

Tokią nuomonę radijo „NV“ eteryje išsakė amerikiečių politologas Ramisas Yunusas, kritikuodamas Vakarus (ypač JAV) dėl nepakankamo pasipriešinimo V. Putino agresijai.

Jo nuomone, JAV bando užkirsti kelią karo veiksmų plitimui už Ukrainos sienų. R. Yunusas išsakytą draudimą apšaudyti Rusijos teritoriją pavadino kvailu.

„O dėl HIMARS, ir viso kito. O kodėl jūs taip kalbate? Rusija bombarduoja Ukrainos teritoriją, grasina, kad gali subombarduoti ir Lenkiją. [...] Ar padarėte Ukrainą muštynių berniukais?“, – pasakė R. Yunusas.

Jo nuomone, Ukrainai turėtų būti leista smogti Krymo tiltui su JAV pateiktais ginklais.

„Jei duodate HIMARS, kodėl sakote „šaudyti į 70 km, bet nešaudyti į 300 km?“ Duokite jiems, ko reikia, parodykite dantis ir tada žiūrėsime, kaip elgsis Rusija. Duokit Ukrainai galimybę subombarduoti Krymo tiltą. Tai galima padaryti per vieną dieną. Vakarai tam turi visas karines-technines galimybes. Kai tik bus subombarduotas Krymo tiltas, pamatysite, kaip greitai pasikeis Kremliaus retorika“, – įsitikinęs ekspertas.

 

Prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius pareiškė, kad Krymo tiltas susidurs su „Boiko bokštų“ likimu.

Valstybės Dūmos deputatas iš „Krymo regiono“ Michailas Šeremetas pagrasino „triuškinamu smūgiu“ Kyjivui, jei Ukraina užpuls Krymo tiltą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(49)
(0)
(49)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: