[Žinios trumpai] Žiauru, dėl „Boeing” veiksmų Rusija neteks daugiau nei 1500 lėktuvų  ()

„Boeing“ išskrenda iš Rusijos rinkos neribotam laikotarpiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per ateinančius 20 metų lėktuvų gamintojas į Rusijos Federaciją norėjo pristatyti daugiau nei 1500 lėktuvų, tačiau šie planai nebus įgyvendinti dėl plataus masto karo Ukrainoje ir sankcijų.

Liepos 19 d. Amerikos agentūra „Bloomberg“ informavo, kad lėktuvų gamybos bendrovė „Boeing“ neketina parduoti lainerių Rusijai dėl įvestų sankcijų.

Bendrovės komercinės rinkodaros viceprezidentas Darrenas Hulstas teigė, kad Rusijos rinka „Boeing“ nedomina. Remiantis naujausia orlaivių gamintojos prognoze, ji neįtraukia jokių būsimų produktų pristatymų Rusijos klientams, nors pernai „Boeing“ planavo, kad per ateinančius 20 metų Rusijos rinkai bus pristatyta daugiau nei 1500 orlaivių.

Bendrovė tikisi, kad pasaulinėje rinkoje krovininių orlaivių paklausa ir toliau išliks, o pasaulinis orlaivių parkas pasipildys maždaug 3 610 orlaiviais.

 

„Boeing“ prognozuoja, kad iki 2041 m. klientai gaus 41 170 naujų orlaivių, o tai rodo lėtesnį tempą nei tikėtasi pernai, kai gamintojas teigė, kad per 20 metų laikotarpį iki 2040 m. bus pristatyta 43 610 orlaivių. „Boeing“ taip pat sumažino metinę keleivių skaičiaus augimo prognozę iki 3,8% nuo planuotų 4%.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(0)
(93)

Komentarai ()