„Tai absoliuti gėda – didžiulės šalies prezidentas vyksta į 40 metų sankcijų kamuojamą šalį prašyti ginklo, kurį gamina kažkokia kaimo gamykla“  (2)

O. Arestovičius mano, kad Rusijos prezidentą tokiam žingsniui pastūmėjo kariniai lyderiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentūros vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius pokalbyje su Rusijos žmogaus teisių aktyvistu Marku Feiginu kalbėjo apie Rusijos prezidento Vladimiro Putino vizito Irane priežastis.

„Iranas, skirtingai nei Putino Rusija, sugebėjo sukurti karinę pramonę, kuri gamina palydovus, tankus, lėktuvus ir stato laivus. Nepaisant to, kad šaliai taikomos sankcijos jau daugiau nei 20 metų, bet Iranas gali tiekti bepiločius orlaivius, su kuriais Putino režimas pavėlavo ir dabar kovoja su pasekmėmis“, – sakė Arestovičius.

Jis priminė, kad pastaruoju metu kariniuose forumuose pasigirdo „dejonės“ apie tai, kad Rusija pasigedo bepiločių orlaivių tiekimo klausimo.

„Pasiektas toks lygis, kad Putinas asmeniškai turėjo vykti, kad parūpintų bepiločių orlaivių tiekimą. Ar įsivaizduojate, prie ko priėjo Putino Rusija. Didžiulės šalies, turinčios neribotą pramonės potencialą, prezidentas ketina gauti kažkokius UAV modelius, kuriuos Kinijos gamykla štampuoja kaime“, – pažymėjo Prezidentūros vadovo patarėjas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)

Komentarai (2)