[Žinios trumpai] Ukrainos raketos imasi naujų taikinių - tai leis dar labiau pasitelkti aviaciją  ()

Sunaikinę Rusijos karinių bazių ir sandėlių užnugarį, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradės naikinti priešo oro gynybos sistemą, įsitikinęs Aleksandras Kušnaris.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-27 [Žinios trumpai] Ukrainos raketos imasi naujų taikinių - tai leis dar labiau pasitelkti aviaciją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HIMARS darbas Ukrainoje, naikinant Rusijos vadavietes, bazes ir sandėlius su amunicija, įranga ir kuru bei tepalais yra tik pirmasis okupantų pralaimėjimo etapas. Kitas taikinys bus priešo oro gynybos sistemos. Tokią nuomonę savo „Telegram“ tinklaraštyje išsakė karinis stebėtojas, žurnalistas Aleksandras Kušnaris.

„Kitas Rusijos karinio užnugario naikinimo etapas bus tai, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos raketomis naikins Rusijos oro gynybos sistemas, o po to, pasitelkusi aviaciją, Ukraina pradės metodiškai dirbti su vieninteliu rusų privalumu – artilerija“, – kalbėjo ekspertas.

Jis pabrėžė, kad tai būtų naujas kokybinis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų šuolis šiame konflikte. Tai galima palyginti su HIMARS atsiradimu tarp ukrainiečių, kurie leido sugriauti okupantų logistiką.

 

Svarbu tai, kad Rusijos kariuomenė nesugebėjo pasipriešinti HIMARS. Kušnaris įsitikinęs, kad jie neturės ką atsakyti naujame karo prieš antiradarines raketas etape. „Tai įvyks negreitai, bet įvyks“, – sakė jis.

(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: