[Žinios trumpai] Rusijos kariuomenės vadovybė turi didelę dilemą – neapsisprendžia jau savaitę laiko, nuo sprendimo priklausys likusi karo eiga  ()

Rusija turi ribotus išteklius, kad galėtų vadovauti plataus masto puolimui Ukrainoje per visą fronto liniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai kodėl Rusijos karinė vadovybė jau daugiau nei savaitę susiduria su pasirinkimu. Sustiprinti puolimo operacijas Donbase arba sustiprinti gynybą Chersono regione.

Liepos 25 d. Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos spaudos tarnyba , remdamasi žvalgybos duomenimis, pranešė paskutines naujienas iš Ukrainos.

Jau kelias savaites iš eilės Rusijos kariuomenė kovoja Donbaso ir Chersono srityje, tačiau didelio rezultato jie dar nepasiekė. Priešo kariuomenės vadovybė negali išspręsti dilemos: visas pajėgas skirti Donbaso užgrobimui ar vis tiek dalį karinio personalo skirti apsaugai Ukrainos pietuose.

Iki šiol įsibrovėliai susiduria ne tik su gyvosios jėgos, bet ir karinės technikos trūkumu. Praėjusią savaitę Didžiosios Britanijos žvalgyba Rusijos Federacijos Belgorodo srityje Barvinoko srityje aptiko naują gamyklą, kuri remontuoja Ukrainoje apgadintą karinę techniką. Gamykla yra vos 10 km nuo sienos su Ukraina.

 

Žvalgybai pavyko išsiaiškinti, kad gamykloje yra iki 300 karinės technikos vienetų, įskaitant tankus, šarvuočius ir sunkvežimius.

Būtent todėl Didžioji Britanija stipriai abejoja, kad Lavrovo žodžiai apie „specialiosios operacijos geografijos“ Ukrainoje išplėtimą yra ne kas kita, kaip blefas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(0)
(64)

Komentarai ()