[KARŠTA NAUJIENA] Nancy Pelosi lėktuvas ką tik nusileido Taivane, lydimas naikintuvų – ar Kinija išpildys savo grasinimus karu? (Video)  (1)

Nepaisant didžiulio Kinijos spaudimo ir Xi Jinpingo taktikos, JAV Atstovų Rūmų pirmininkė Nancy Pelosi, kaip pranešama, nusileido Taipėjuje, Taivane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietos Taivano žiniasklaida pranešė, kad Pelosi ir jos JAV oro pajėgų lėktuvas, pakilęs iš Malaizijos sostinės Kvala Lumpūro, buvo palydėti į Taivaną Taivano oro pajėgų naikintuvų.

Nusileidusi Taivane, Nancy Pelosi savo „Twitter“ paskyroje parašė: „Mūsų delegacijos vizitas Taivane pagerbia nepajudinamą Amerikos įsipareigojimą remti gyvybingą Taivano demokratiją. Mūsų diskusijos su Taivano vadovybe dar kartą patvirtina mūsų paramą mūsų partneriui ir skatina mūsų bendrus interesus, įskaitant pažangą, įskaitant laisvą ir atvirą Indo-Ramiojo vandenyno regioną“.

Remiantis gautais duomenimis, Pelosi „SPAR19“, JAV oro pajėgų valdomas „Boeing C-40C“, šiandien tapo labiausiai sekamu orlaiviu pasaulyje, kai žinia apie jos vizitą Taivane įgavo pagreitį.

Pelosi vizitas Taivane yra pirmasis aukšto rango oficialus JAV vizitas per 25 metus ir vyksta tuo metu, kai santykiai tarp JAV ir Kinijos jau yra žemiausiame dugne.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(3)
(32)

Komentarai (1)