Paprastas būdas, kaip kurti programas be techninių žinių: ar esate bandę Low Code?  ()

Low Code – tai metodika, leidžianti vartotojams kurti programas be techninių žinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Low Code – tai nėra  jokia naujiena. Ši metodika gyvuoja jau daugelį metų, tačiau išgyvena atgimimą dėl padidėjusio susidomėjimo. Kadangi „Low Code“ reikalauja mažiau laiko ir išteklių tradiciniam kodavimui, tai puikus sprendimas, kam reikia mobiliosios programėlės funkcijų, bet už tai nereikia mokėti didelių pinigų už individualų kūrimą ar kodavimą.

Low Code kūrimo įrankiai

Integruotos funkcijos ir komponentai leidžia vilkti ir partempti laukus į programą, kad būtų išvengta kodavimo proceso.

Šios platformos integruojamos su sisteminėmis sistemomis, todėl galite perkelti duomenis realiuoju laiku.

Sukurtos programos gali būti įdiegtos debesyje testavimo tikslais, kur jas gali pasiekti visi, turintys interneto prieigą.

Kam skirtas Low Code?

Low Code kodo kūrimas leidžia kūrėjams ir net neturintiems programavimo žinių  greitai kurti programas. Kūrimo įrankiai siūlomi  kaip paslauga, pasiekiama debesyje, kartu su įvairiais duomenų šaltiniais ir kitomis programomis.

Low Code yra greičiausias būdas gauti mobiliąją programėlę nesamdant programuotojų.

Low Code  pateikia įrankius ir šablonus bei tiksliai apibrėžia, kaip jie turėtų būti naudojami. Ir tai skirta žmonėms, norintiems būti tikriems, kad jie greitai gauna tai, kas veikia, ir gali kontroliuoti sukurto proceso darbą.

Ką galite sukurti Low Code kūrimo platformose?

 

Kūrimo platformos naudojamos kuriant mobiliąsias programas, svetaines, serverius. Platforma leidžia kūrėjams kurti programas velkant ir įdedant komponentus, o ne rašant kodą.

Žemo lygio kodo kūrimas dažnai siejamas su programų kūrimu (RAD). Terminas RAD buvo sukurtas devintajame dešimtmetyje, tačiau tik neseniai kodo kūrimas tapo perspektyviu taikomųjų programų kūrimo metodu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()