[Žinios trumpai] „Putinas yra pasirengęs padaryti bet ką. Šiame kare jis yra pasirengęs viskam, absoliučiai viskam“  ()

Politikos strategas Michailas Šeitelmanas užtikrintai įvardijo ribą, ką Kremliaus vadovas galėtų padaryti, kad nugalėtų Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michailas Šeitelmanas naujame interviu priminė, kiek toli Putinas yra pasirengęs eiti, kad įgyvendintų savo tironiškus planus Ukrainoje.

„Pirma, manau, kad Putinas yra pasirengęs padaryti bet ką. Šiame kare jis yra pasirengęs viskam. Absoliučiai viskam, nes jam reikia pergalės. Jam reikia tik šito. Ką mes vadinsime pergale ir ką jis laiko pergale - kitas klausimas. Bet jam visai nerūpi kaip gyvens rusai. Nerūpi jų ekonomika ir t.t. Jis viską sudėjo ir todėl eis iki galo“, mano Šeitelmanas

Michailas Šeitelmanas taip pat paaiškino Vakarų poziciją dėl Rusijos Federacijos: „Manau, kad per šiuos penkis su puse karo mėnesio Rusija virto šalimi, į kurią visi žiūri kaip į miesto beprotį. Iki karo pradžios jų akyse tai buvo rimta, gerbiama valdžia, kurios politikai tarptautinėje arenoje elgėsi kaip suaugę...O dabar atrodo kaip klounai. Ir mes suprantame, kad jie klounai. Bet Vakaruose, kai jie skaito Valstybės Dūmos pirmininko pareiškimus, kad Aliaska priklauso Rusijos Federacijai, jie į tai žiūri rimtai. Ir todėl į tokius žaidimus aplink žiūrima rimtai. Jie žiūri į rusus ir sako: „Jie visi išprotėję“.

(25)
(4)
(21)

Komentarai ()