JAV gaus didžiulę naudą iš karo Ukrainoje: „reikia suvirškinti 5 trln. dolerių, gamyklos dabar dirbs keturiomis pamainomis” (Video)  ()

Kovų Ukrainoje poveikis Vakarų šalių ekonomikai: Olego Ždanovo nuomonė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patyręs kariškis Olegas Ždanovas kalba apie tai, kaip kovos Ukrainoje veikia Vakarų šalių ekonomiką.

Interviu su Olegu Ždanovu Dmitrijaus Gordono laidoje galima pažiūrėti „YouTube“ kanale:

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas atvirai pareiškė: yra šalių, kurios gauna tam tikros naudos iš to, kad teikia karinę pagalbą Ukrainai. Bet, pasak Olego Ždanovo, svarbiausia yra tai, kad Ukrainos interesai sutampa su Vakarų šalių, pirmiausia Jungtinių Amerikos Valstijų, interesais.

„Antras momentas, kuris man suteikia optimizmo, yra tas, kad, žinote, yra kaip teatre: jei ginklas kabo scenoje, jis turi iki spektaklio pabaigos iššauti“, – informatyviais faktais apie JAV ekonomikos būklę dalijosi karo ekspertas. JAV karinė pramonė kasdien dirbs vis aktyviau, vadinasi, mažės nedarbas, daugės darbo vietų, klestės ekonomika.

 

„Manau, kad didžiausią naudą gaus JAV. Karas visada yra ekonomikos postūmis. Jiems reikia, kad jų ekonomika dabar „suvirškintų“ 5 trilijonus dolerių, kuriuos išspausdino per koronaviruso pandemiją. Reikia paleisti ekonomiką. Kaip paleisti ekonomiką? Parduoti kažkam ginklus. O mūsų karas reklamuoja tokias sistemas kaip HIMARS. Ten gamyklos dabar dirbs keturiomis pamainomis“, – kalbėjo Olegas Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(0)
(27)

Komentarai ()