[Žinios trumpai] „Kadyrovas yra protingas vaikinas ir jis turi tik vieną šansą išsigelbėti - Putinui tai labai bloga žinia“ (Video)  ()

Kas nužudys dabartinį Rusijos prezidentą? Greičiausiai tai bus čečėnai, spėja buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomariovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomariovas (šiuo metu emigravęs) atsakė į klausimą, kaip ir kada baigsis karas Ukrainoje.

„Maskvoje viskas baigsis Vladimiro Putino mirtimi. Šimtas procentų“, – interviu Dmitrijui Gordonui, „YouTube“ kanale , sakė Rusijos opozicionierius.

Anot Ponomariovo, kito varianto karo užbaigimui tiesiog nėra, todėl galime tik spėlioti, kas nužudys dabartinį Rusijos prezidentą. Greičiausiai tai bus čečėnai, pažymėjo politikas. Gordonui paklausus, kodėl čečėnai, Ponomariovas atsakė: „Bet kokiu būdu Kadyrovas dar gali išsigelbėti? Jam juk reikia ką nors pasiūlyti naujajai vyriausybei. Putino galva yra geriausias pasiūlymas“.

Tada jis pažymėjo, kad Kadyrovas vis dar yra labai jaunas ir protingas vaikinas, kuris turi karius ir prieigą prie Rusijos prezidento. Tuo pačiu Ponomariovas neatmeta galimybės, kad gali įvykti ir kitas koks nors scenarijus.

Kalbant apie karo veiksmų Ukrainoje pabaigos laiką, politikas pateikė daugiau ar mažiau optimistinę prognozę. Jo nuomone, karas dar truks apie metus, tai yra, greičiausiai, baigsis 2023 metų vasario-kovo mėnesiais. Ilja Ponomariovas pabrėžė, kad taip prognozuodamas, remiasi stebėdamas rusų ekonomikos ir socialinės dinamikos raidą.

 

Be to, interviu metu, Rusijos opozicionierius išsakė labai įdomią mintį dėl naujosios valdžios Rusijoje. Jis mano, kad Ukrainos prezidentas gali paskirti kitą vyriausybę Rusijos Federacijoje, nes Kremliuje šiandien nėra jokio kito teisėto šaltinio, galinčio tai padaryti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(3)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: