[Žinios trumpai] Skelbiama, kiek iš viso buvo lėktuvų Saki oro bazėje ir kiek jų buvo sunaikinta  ()

Aviacijos bazėje Novofedorivkoje buvo sunaikintas sandėlis su aviacijos sviediniais ir iki 10 orlaivių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-11 [Žinios trumpai] Skelbiama, kiek iš viso buvo lėktuvų Saki oro bazėje ir kiek jų buvo sunaikinta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atstovas papasakojo, kokie orlaiviai buvo Saki oro bazėje ir kiek jų buvo sunaikinta. Rugpjūčio 9 d., per sprogimą Novofedorivkos oro bazėje buvo sunaikinti mažiausiai du orlaiviai, ką liudija vaizdo įrašas, paskelbtas internete.

Rugpjūčio 10 d., Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pranešėjas Jurijus Ignatas pranešė apie apytikslius priešo nuostolius dėl sprogimo oro bazėje.

Saki oro bazė yra Novofedorivkoje. Joje liko Rusijos koviniai lėktuvai, tokie kaip Il-76, Su-24 ir Su-30SM. Visi jie vykdė reidus Ukrainos teritorijoje. Visą savaitę šalies teritorijoje kasdien patruliuoja daug lėktuvų. Juos dažnai galima pamatyti danguje virš Juodosios jūros. Tuo pačiu jie tyčia nepasiekia Gyvačių salos, kad jų nepašautų ukrainiečių gynėjai.

Remiantis vaizdo įrašu iš interneto, pagal sprogimus, kuriuos buvo galima pamatyti, ekspertai mano, kad buvo sunaikinta mažiausiai 10 aviacijai skirtų priešo lėktuvų ir amunicijos sandėlių. Iki šiol okupuotame Kryme yra penki aerodromai, kuriuos priešas naudoja savo tikslams prieš Ukrainą.

 

Tuo pačiu metu nereikėtų pamiršti apie aerodromus Rusijos Federacijos ir pačios Baltarusijos teritorijoje. Dieną anksčiau Novofedorivkoje oro bazės teritorijoje nugriaudėjo nuo 7 iki 12 sprogimų. Vėliau internete pasirodė filmuota medžiaga, kaip ugniagesiai gesino du kovinius lėktuvus. Netoli aviacijos bazės teritorijos išdegė iki 10 automobilių, gretimuose namuose išdužo stiklai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(78)
(3)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: