[Žinios trumpai] Pasirodė Saki karinio aerodromo Kryme palydovinės nuotraukos – nuostoliai daug didesni nei manyta (Foto)  (2)

Laikinai okupuotame Kryme griaudėjo virtinė sprogimų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-11 [Žinios trumpai] Pasirodė Saki karinio aerodromo Kryme palydovinės nuotraukos – nuostoliai daug didesni nei manyta (Foto)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė Saki karinio aerodromo Kryme palydovinės nuotraukos.

Jas pristatė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadovybė, rašoma „Facebook“ įraše.

„Kaip matote, yra ne devyni, o daug daugiau demilitarizuotų Rusijos lėktuvų! Kas moka gerai skaičiuoti, rašykite mums į komentarus: kiek lėktuvų įsibrovėliai prarado Saki aerodrome?!“

Rugpjūčio 9 d., laikinai okupuotame Kryme, Rusijos karinėje oro bazėje Novofedorivkoje įvyko virtinė sprogimų. Būtent iš šios oro bazės Rusijos lėktuvai pakilo bombarduoti Zaporižios, Mykolajivo ir Chersono sritis.

Po to Ukrainos gynybos ministerija pakomentavo sprogimus, pažymėdama, kad nepavyko nustatyti jų priežasties, tačiau dar kartą priminė priešgaisrinės saugos taisykles ir draudimą rūkyti nustatytose vietose.

 

 

Rusijos Federacijos gynybos ministerija pranešė, kad sprogimai įvyko dėl amunicijos detonacijos. Buvo pranešta apie kelis sužalotus asmenis ir vieną žuvusį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(43)
(1)
(42)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: