[Žinios trumpai] „Rusijoje prasideda panika. Nuotaika krenta kapitališkai. Dabar Ukraina gali smogti ir dar vienam prezidentui“  ()

Politologas Kirilas Sazonovas ironiškai kalbėjo apie sprogimus aerodrome Kryme, siūlydamas, kas turėtų „ruoštis“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Ukrainos tinklaraštininkas Kirilas Sazonovas, ginantis Ukrainą nuo karo pradžios, pakomentavo sensacingus įvykius aneksuotame Kryme.

Interviu su Kirilu Sazonovu televizijos kanalui „Pryamiy“ galima pažiūrėti „YouTube“. Vedėjo paklaustas, kaip jis jaučiasi dėl Krymo oro uoste griaudėjusių sprogimų, Sazonovas linksmai pasakė, kad jam malonu. Pagrindinė priežastis – sunaikinti lėktuvai nebešaudys į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas Chersono srityje.

Taip pat Kirilą Sazonovą pralinksmino rusų reakcija į tai, kas nutiko: „Rusijoje prasideda panika. Nuotaikos drastiškai smunka. Dabar jie užduoda klausimą, kurį šuo prieš skęsdamas juokaudamas uždavė Mu-mu Gerasimui: „Už ką? Kodėl mes?“ Karas staiga perėjo iš televizoriaus į jūsų namus. Įžengė į neva jūsų Krymą. Ir dabar viskas pasikeitė.“

 

Tada tinklaraštininkas pasakė: „Kita vertus, atsižvelgiame ir į tai, kad ūsuotasis Lukašenka dabar šiek tiek pasikaso galvą ir supranta, kad gali ir pas jį skristi. Kiek laiko dar galite leisti raketas į Ukrainą iš savo teritorijos? Gali būti atsakas. Ir jis dabar labai galvoja, todėl iš visų pusių - psichologiškai, moraliai ir strategiškai - tai yra labai gerai diena mums.“

(312)
(4)
(308)

Komentarai ()

Susijusios žymos: