[Žinios trumpai] Pagrindinis Kremliaus propagandistas panikoje dėl Krymo atakos: „Jie turi subombarduoti Maskvą?”  ()

Vienas pagrindinių Rusijos propagandistų po sprogimų okupuotame Kryme išsigando dėl Rusijos gyvenviečių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Solovjovas panikuodamas laukia, kol Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogs Maskvai, Sankt Peterburgui ir Sočiui - tokią jo reakciją sukėlė sprogimai Rusijos armijos oro bazėje netoli Novofedorovkos okupuotame Kryme. Kremliaus ruporas nervingai reikalauja, kad Rusijos vadovybė reaguotų į incidentą aneksuotame pusiasalyje.

„Kokia ta raudona linija, sakyk man? Ar jie turėtų bombarduoti Maskvą? Atakuoti Sankt Peterburgą? Ką jie turėtų daryti? Susprogdinti Sočį?" – kalbėjo propagandistas. Atrodo, kad Solovjovas ragina Rusiją imtis drastiškų veiksmų. Kokių? Jis neįvardino, bet greičiausiai svajoja apie karo paskelbimą, mobilizaciją ar net taktinio branduolinio ginklo panaudojimą.

Tiesa, tokia reakcija bent jau oficialiai yra mažai tikėtina, nes Rusija negali pripažinti, kad sprogimus Saki aerodrome sukėlė Ukrainos atakos. Tai reikštų pripažinimą, kad oro gynybos sistemos neveikia. Todėl kaltinami priešgaisrinės saugos pažeidimai. Ukraina taip pat neprisiima atsakomybės - kaip ir tada, kai pora sraigtasparnių atakavo degalų saugyklą Belgorode.

 

 

(108)
(2)
(106)

Komentarai ()

Susijusios žymos: