[Žinios trumpai] FSB pulkininkas: „Tai jau ne paslaptis – per Rumuniją keliauja didžiulė HIMARS kolona, laukia labai geros naujienos“  ()

Rusijos opozicijos lyderis Genadijus Gudkovas pasidalijo informacija, kas netrukus sustiprins Ukrainos gynybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

G. Gudkovas patikino, kad artimiausiu metu keisis karo eiga: „Karinių paslapčių neišduodu...“

Pirmas dalykas, kurio Ukrainos televizijos laidų vedėjas paklausė Rusijos politiko, buvo apie Rusijos valdžios reakciją į sprogimus Kryme. Genadijus Gudkovas atsakė, kad kariniu požiūriu tai svarbus įvykis, parodęs, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi galimybę smogti giliai už priešo fronto linijų: „Na, apskritai smūgis yra morališkai ir psichologiškai stiprus“.

Pokalbį su Genadijumi Gudkovu galima pažiūrėti „YouTube“.

Įdomiausias dalykas, kurį pasakė buvęs Rusijos FSB pulkininkas, skambėjo taip: „Viskas aišku: logistikos neliks, jei bus pakankamai šių ginklų. Bet žinote, kas man patinka. Aš neišduodu karinių paslapčių, jas išdavė be manęs. Kasžkas  filmavosi Rumunijoje, kur rado didžiulę HIMARS koloną, kažkur važiuojančią“. Tada Genadijus Gudkovas išsamiau išplėtojo savo idėją: „Aš taip tyliai įtariu, kad HIMARS negali niekur judėti, išskyrus į mūšio lauką Ukrainoje, padėti Ukrainos kariuomenei. Aš suskaičiavau 15 arba 17 mašinų. Tai rimta. Tikiuosi, kad taip, artimiausiu metu kažkas pasikeis Ukrainos naudai. Tikiuosi.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(199)
(1)
(198)

Komentarai ()

Susijusios žymos: