[Žinios trumpai] Strelkovas išdėjo į šuns dienas Šoigu versiją dėl Krymo: „Tikimybė viena iš milijono, kartą per milijoną metų!“  ()

Buvęs FSB pareigūnas Igoris Strelkovas (Girkinas) pasakojo, kodėl negalima pasitikėti Rusijos gynybos ministerijos pareiškimais dėl sprogimų Kryme.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-11 [Žinios trumpai] Strelkovas išdėjo į šuns dienas Šoigu versiją dėl Krymo: „Tikimybė viena iš milijono, kartą per milijoną metų!“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristas ir karo nusikaltėlis Igoris Girkinas juokėsi iš Rusijos gynybos ministerijos pareiškimo, kad sprogimas Saki aerodrome Kryme įvyko dėl amunicijos detonacijos. Kariškis pažymėjo, kad tai iš tikrųjų gali atsitikti su tikimybe 1 iš 1 000 000 ir ne dažniau kaip kartą per milijoną metų.

Savo „Telegram“ kanale buvęs FSB karininkas priminė, kad Sergejus Šoigu taip pat melavo apie 30 000 savanorių iš Sirijos, skubančių kariauti Ukrainoje, taip pat apie puikią Rusijos armijos įrangą.

Karo nusikaltėlis pridūrė, kad Kremlius savo melu verčia rusus priprasti prie minties, kad „Krymą reikia toleruoti“, jog „Donbasas ištvėrė ir ištveria jau 8 metus“. I. Strelkovo apmąstymai rodo, kokie beprasmiški buvo visi Donbaso ir Krymo separatistų, dalyvaujančių pseudodemonstracijose ir referendumuose 2014 metais, veiksmai.

 

Vardan tokio gyvenimo jie šoko pagal Rusijos melodiją?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: