[Žinios trumpai] Internetą sudrebinęs video – Ukrainos gynėjai miške netikėtai užklupo miegantį Rusijos Federacijos okupantą (Video)  ()

Paskelbtame vaizdo įraše matyti, kad Ukrainos kovotojai susidūrė su Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų pozicijomis. Kariai vieną iš rusų karių rado po antklode.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai audringai sureagavo į vaizdo įrašą, kuriame savųjų paskubomis paliktas rusų okupantas pabudo tik tuomet, kai į poziciją įžengė Ukrainos kariškiai. Vaizdo įrašą savo „Facebook“ puslapyje paskelbė buvęs Ukrainos infrastruktūros ministras Volodymyras Omelianas.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip Ukrainos karys, kurio vardu buvo nufilmuotas vaizdo įrašas, įeina į poziciją Rusijos kariuomenės apleistame miške.

Rusų okupantų išsidėstymas labai netvarkingas: dėžės su sausu daviniu, visur išmėtytos karinės uniformos. Priešo kareiviai ant krūmų pakabino kojines ir glaudes.

Galų gale kariuomenės karys randa krūvą antklodžių, po kuriomis galima įžiūrėti žmogaus figūrą. Vaizdo klipe skamba populiari daina „Labas vakaras, mes iš Ukrainos“ ir gulintis žmogus nusimeta raudoną antklodę. Tai uniformuotas rusų okupantas.

 

 

Vaizdo įrašas pralinksmino ukrainiečius, kurie po juo ėmė rašyti sarkastiškus komentarus.

„Kai rytas neprasidėjo nuo kavos“;

„Suteptos kelnės buvo iškabintos išdžiūti“;

„Rusai paliko pozicijas ir pamiršo jį pažadinti? Kur dingo kiti?“;

„Mes savųjų nepaleikame, sako rusai“;

„Miegojo per karą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(3)
(139)

Komentarai ()