Rusijoje ne visi idiotai! Skelbiama, kaip elgiasi elitiniai FSB pareigūnai, kai jiems pasiūlo vykti į karą Ukrainoje  ()

FSB pareigūnai nenori vykti į laikinai užimtas teritorijas net ir už didžiulius, 6-8 kartus didesnius nei įprastai, atlyginimus ir papildomas privilegijas bei lengvatas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Agresorės Rusijos Federacijos kontržvalgybos reikalai yra labai liūdnoje padėtyje. Personalo ieškoma net tarp atleistų. FSB pareigūnų atsistatydinimo mastas didžiulis. 

Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „Možem objasnit“, remdamasis pašnekovo, iš Rusijos specialiosios tarnybos,  žodžiais.

FSB pareigūnai nenori vykti į laikinai užimtas teritorijas (L/DLR, Chersono, Zaporožios ir Charkivo srityse) net ir už didžiulius, 6-8 kartus didesnius nei įprastai, atlyginimus ir papildomas privilegijas bei lengvatas.

Pirmiausia stengiamasi užverbuoti tuos, kurie netvirtai jaučiasi darbo vietoje – kuriems gresia atleidimas iš darbo, turi įspėjimų. Toliau eina tie, kurie paliko tarnybą, įskaitant tuos, kurie buvo atleisti pagal straipsnius.

 

Šaltinio teigimu, iš dviejų šimtų, kuriems buvo pateikti pasiūlymai dirbti kontržvalgyboje už didelį atlyginimą, tik trys žadėjo pagalvoti, likusieji atsisakė.

Dirbantys pareigūnai ieško būdų, kaip išsisukti nuo komandiruotės Ukrainoje. Už 300–400 tūkstančių rublių (4800 - 6400 eurų) perka sveikatos pažymėjimus, rodančius, kad jie netinkami karo tarnybai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(2)
(75)

Komentarai ()