Chersone prasideda pragaras: įsiutę rusai imasi veiksmų, prasidėjo didžiulis spaudimas, ukrainiečiai smogia su HIMARS  ()

Ukrainos kariuomenė, naudodama HIMARS, mikliai sunaikina rusų pozicijas Chersono srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos toliau atakuoja Rusijos karių pozicijas Chersono regione. Pasitelkdami HIMARS ukrainiečiai priešui padaro didelių nuostolių. Artimiausios dvi kovos savaitės bus lemiamos regionui.

Tai savo „Facebook“ puslapyje parašė Chersono regioninės tarybos deputatas Serhijus Khlanas.

Anot jo, priešas pradėjo dažniau naudotis aviacija, taip pat sustiprino nelegalias naktines kratas ir sulaikymus regione. Vietos gyventojams daromas didžiulis spaudimas. Visų pirma, žmonės yra priversti sutikti su atlyginimu rubliais, jiems gresia atleidimas.

Be to, rusai rugpjūčio 15 d. ketina paleisti propagandinį televizijos kanalą „Tavria“. Regione katastrofiškai trūksta vaistų, iš regiono masiškai išvyksta gydytojai, dėl to neįmanoma suteikti kvalifikuotos medicinos pagalbos.

 

Tuo tarpu Ukrainos kariuomenės smūgiai tiltams, kuriuos rusai naudojo logistikos tikslais, atėmė iš priešo galimybę atsivežti papildomos darbo jėgos ir amunicijos. Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau naikins įsibrovėlių rezervus, kol pajus trūkumą, ir tai tikrai įvyks, pabrėžė deputatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(174)
(8)
(166)

Komentarai ()

Susijusios žymos: