[Žinios trumpai] Kremliuje prasidėjo rimtos pjautynės? „Atskleista slapta agento tapatybė – tai aiškus karas užkulisiuose“ (Foto)  (1)

Rusijos diversanto Igorio Girkino areštas okupuotame Kryme byloja apie V. Putino režimo stabilumo praradimą, mano Denisas Kazanskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jie ėda vienas kitą“, – Igorio  Girkino Strelkovo areštas atskleidė slaptą karą Kremliuje. Tai liudija apie rimtą užkulisinę kovą aukščiausiuose Rusijos valdžios sluoksniuose.

Tokią nuomonę savo „Twitter“ tinklaraštyje išsakė ukrainiečių žurnalistas Denisas Kazanskis.

Žinia apie I. Strelkovo suėmimą pasirodė rugpjūčio 13-osios vakarą. Buvo pranešta, kad ūsus dėl sąmokslo nusiskutęs rusų diversantas per Krymą bandė prasiskverbti į okupuotą Pietų Ukrainą. Visų pirma, buvo nutekintas padirbtas karo nusikaltėlio pasas Sergejaus Runovo vardu. Matyt, tai jo priedangos pasas, išduotas FSB.

 

„Matyt, čia kažkoks rimtas vidinis kivirčas, nes su tokiu pasu jį priėmė ir nutekino. Sistema griūva“, – istoriją komentavo D. Kazanskis.

 

Verta paminėti, kad I. Strelkovas laikomas neoficialiu tam tikros KGB „karo partijos“ pranešėju aukščiausiuose Rusijos Federacijos valdžios sluoksniuose. Tai, kad diversantas turi labai įtakingų mecenatų, nekelia abejonių, nes jis leidžia sau labai griežtą retoriką. Pavyzdžiui, I. Girkinas, be jokių pasekmių sau, „specialiąją operaciją“ Ukrainoje vadina karu. Pastebėtina, kad diversantas aštriai kritikuoja Rusijos karinę vadovybę, bandydamas priversti ją atsakyti už nesėkmingą karą su Ukraina. Tuo pačiu metu jis praktiškai neliečia Rusijos Federacijos diktatoriaus Vladimiro Putino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(5)
(33)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: