Idealus pavyzdys! Paragino tautiečius negulėti ant sofos ir sekti jo pavyzdžiu - nusifilmavo ir mirė (Video)  ()

Vyriškis nusifilmavo propagandiniame vaizdo įraše, ragindamas tautiečius negulėti ant sofos, o stoti į Rusijos ginkluotųjų pajėgų gretas, kur jam buvo pažadėtas „padorus“ atlyginimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kare buvo eliminuotas okupacinių pajėgų karys iš Čiuvašijos, Sergejus Stanovojus, kuris dar liepą dalyvavo propagandiniame vaizdo įraše ir paskelbė apie norą prisijungti prie Rusijos kariuomenės gretų ir gauti deramą atlyginimą.  Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „Piktoji Čiuvašija“.

„Mums tapo žinoma, kad Sergejus žuvo kare su Ukraina, neatitarnavęs nei mėnesio. Informaciją patvirtino pažįstami ir kaimynai", – skelbiama tinkle.

Prieš išvykdamas į frontą, vyras nusifilmavo propagandiniame vaizdo įraše, kuriame paragino tautiečius negulėti ant sofos, o sekti jo pavyzdžiu. Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų gretose jam buvo pažadėtas „padorus“ atlyginimas, tačiau Stanovojus patikslino, kad pinigai jam nėra tokie svarbūs, nes jis patriotas ir idėjų žmogus. Vyro teigimu, jis yra trijų vaikų tėvas, o artimieji jau susitaikė, kad jis kariauja.

 

Yra žinoma, kad daugiavaikis tėvas, kilęs iš Toburdanovo kaimo (Čiuvašijos Respublika, Kanašskio rajonas), dirbo montuotoju Čeboksarų mieste, tačiau po vasario 24 dienos nusprendė prisijungti prie Rusijos kariuomenės, įsiveržusios į Ukrainą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(2)
(91)

Komentarai ()