[Žinios trumpai] Po Sevastopolio atakos prasidėjo panika Rusijos kariuomenėje: skubiai gelbėja karo laivus, laukia naujo smūgio, prasidėjo oro patruliavimas (Video)  ()

Kilę sprogimai rusų tarpe sėja paniką: paskelbta apie oro gynybos stiprinimą, tačiau tuo niekas netiki.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinis kontingentas Kryme apimtas panikos dėl kilusių sprogimų. Po įvykusios drono atakos prieš Juodosios jūros laivyno (BSF) būstinę Sevastopolyje, rusai skubiai perkeldinėja savo karo laivus.

Apie tai masiškai praneša liudininkai, praneša Dialog.UA.

Sevastopolio gyventojai pastebėjo skubų Rusijos karo laivų pasitraukimą iš įlankos. Okupantai prišvartavo laivus netoli kranto, tikriausiai, siekdami, kad nepasikartotų kreiserio „Maskva“ nuskendimo istorija.

Svarbu, kad iš įlankos buvo išvesti ne visi laivai, o tik dalis. Tikriausiai rusai bandė sumažinti laivų koncentraciją įlankoje galimų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakų atveju.

Be to, virš miesto buvo matomas kovinis sraigtasparnis, pradėtas oro ptaruliavimas.

Apskritai mieste jaučiama panika. Vietiniai valdininkai, bandydami nuraminti gyventojus, paskelbė apie oro gynybos stiprinimą. Tačiau šiais žodžiais panašu nelabai kas tiki. Rusai masiškai palieka pusiasalį.

 

Rugpjūčio 20-osios rytas Kryme buvo gana nerimastingas. Sprogimai buvo girdimi ne tik Sevastopolyje, bet ir Bachčisarajuje, taip pat Evpatorijoje. Rusai dislokavo oro gynybos sistemas. Tačiau įrenginiai neapsaugojo Sevastopolio būstinės, kurią sėkmingai atakavo dronas. Sprogimas buvo toks galingas, kad, pasak liudininkų, jų namų langai drebėjo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(0)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: