[Žinios trumpai] Pasirodė gandai apie Zalužno atsistatydinimą - Ukrainos prezidentūra skelbia oficialų komentarą  ()

Anot Podoliako, Zelenskis neketina pakeisti Zalužno, nes Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas efektyviai vadovauja ir yra gerbiamas kariškių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentūros vadovo patarėjas Michailas Podoliakas pakomentavo gandus apie galimą Ukrainos kariuomenės vado Valerijaus Zalužnio atsistatydinimą ir jo perkėlimą į gynybos ministro postą. Apie tai jis kalbėjo interviu „Facts“.

Anot Podoliako, Zelenskis neketina pakeisti Zalužno, nes Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas efektyviai vadovauja ir yra gerbiamas kariškių.

„Kariuomenė puikia supranta, kad Generalinis štabas aktyviai plėtoja operacijas, vertina rizikos laipsnius bei stengiasi pasiekti tokių rezultatų, kad nuostoliai būtų kuo mažesni. Ir šiandien nėra prasmės diskutuoti apie šiuos užkulisinius gandus ar sąmokslo teorijas dėl Zalužno", - sakė Podoliakas ir pridūrė, kad Zalužną ir Zelenskį sieja „puikūs darbo santykiai“.

Bendravimas su Zalužnu yra prezidento kasdienio darbo dalis.

„Bendrauja kelis kartus per dieną, nes prezidentas nori žinoti operatyvinę situaciją fronte ir ne po kurio laiko, ne abstrakčiai, o su visomis konkrečiomis smulkmenomis“, – sakė prezidentūros vadovo patarėjas.

 

Kiek anksčiau pats prezidentas komentavo gandus apie Zalužno perkėlimą į kitas pareigas, tačiau nauji gandai ir toliau nerimsta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(5)
(46)

Komentarai ()