[Žinios trumpai] Rusija bijo, kad Maskvoje prasidės puolimas iš dangaus - skelbiamas griežtas įsakymas policijai ir pirmasis rezultatas  ()

Policijai buvo įsakyta stebėti dangų, o rezultatas jau yra: Maskvoje buvo sulaikytas propagandinės žiniasklaidos fotografas, nusprendęs pafilmuoti dronu prie Gynybos ministerijos pastato.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos policijai buvo įsakyta atidžiai stebėti dangų. Vidaus reikalų ministerijos vadovybė paaiškino, kad didžiuosiuose Rusijos miestuose, įskaitant Maskvą, teroro išpuolis gali būti įvykdytas naudojant bepilotį orlaivį, rašo „Baza“.

Vidaus reikalų ministerijos atstovai detalių apie neva būsimą akciją nepateikė, todėl policija turėtų atidžiai stebėti bepiločių orlaivių operatorius ir nedelsiant juos pristatyti į skyrių.

Leidinio teigimu, policija rimtai pažiūrėjo į vadovybės nurodymą ir Maskvoje jau yra pirmasis sulaikytasis. Paaiškėjo, kad tai 44 metų Sergejus Fadeičevas, dirbantis valstybinėje propagandinėje žiniasklaidoje – agentūroje TASS. Fadeičevas iškėlė droną netoli Gynybos ministerijos pastato, nes norėjo vaizdinės medžiagos. Tačiau TASS korespondentas buvo greitai sulaikytas ir nuvežtas į vietos vidaus reikalų skyrių.

(28)
(2)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: