Prasideda didžiulis „kivirčas“? Kadyrovas viešai apkaltino Putiną dėl pralaimėjimo Ukrainoje - štai ką jis paskelbė dėl Kyjivo (Video)  (5)

„Ačiū Putinui, kad neleido mums užimti Kyjivo“, – sakė R. Kadyrovas, reaguodamas į jam iškeltą baudžiamąją bylą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausiuose Rusijos valdžios sluoksniuose vyksta dideli „kivirčai“ pralaimėjimo kare su Ukraina fone. Greičiausiai Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas bus apkaltintas už visas nesėkmes.

Tokią nuomonę savo „YouTube“ tinklaraštyje išsakė Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatas Oleksijus Gončarenka.

Jis mano, kad Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas Rusijoje pradėjo žodinį karą. Tai rodo naujausias „pėstininko“, viešai apkaltinusio Putiną Ukrainos avantiūros nesėkme, pareiškimas:

„Ačiū Putinui, kad neleido mums užimti Kyjivo“, – sakė R. Kadyrovas, reaguodamas į jam iškeltą baudžiamąją bylą Ukrainoje.

Kadyrovas kaltina V. Putiną dėl to, kad Ukrainos sostinė nebuvo užgrobta.

„Kadyrovas jau ruošiasi įsmeigti peilį Putinui į nugarą. Pasirodo, Putinas kaltas, kad vykstačiame kare nėra rezultatų. Putinas kaltas, kad jau 7 mėnesį Kyjivą rusai ima „tris" dienas“. Koks posūkis! Dar visai neseniai Putinas buvo puikiausias geostrategas, o dabar lieka kaltu. Štai kokį kelią jis nuėjo per šešis mėnesius", – skandalą komentavo Gončarenka.

 

Jis pareiškė, kad R. Kadyrovas toli gražu nėra toks lojalus Kremliui, kaip viešai teigia.

Jis „žaidžia savo žaidimą“ ir gali nuspręsti atsiskirti nuo Rusijos Federacijos, kai tai taps įmanoma ir pelninga:

„Atrodo, kad Rusija užkariavo Čečėniją, padarydama Kadyrovą sąjungininku. Tačiau jie supranta, kad Čečėnija gali pradėti maištą bet kurią akimirką“, – sakė Rados deputatas.

Aukščiausiuose Rusijos Federacijos valdžios sluoksniuose maištingos nuotaikos prieš Putiną vis stiprėja,  dabar ypač aktyvūs tapo aršūs „specialiosios operacijos“ šalininkai, kritikuojantys Kremlių dėl neryžtingumo ir nesugebėjimo išspręsti „Ukrainos klausimo“.

 

„Atrodo, kad Putino aplinka jaučia, kad Kremliaus režimui greitai ateis galas ir jiems vėl teks kovoti dėl vietos po saule. Putinas bus suėstas, ir jam bus priskirti visi nuostoliai: tiek Donbasas, tiek Krymas. Tokia visų diktatorių ir tironų dalia. Putinas išgers šią taurę iki dugno“, – pareiškė Gončarenka.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(233)
(4)
(229)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)