[Žinios trumpai] Rusija skelbia apie sensaciją – Ukrainoje sunaikinti „M2 Bradley“ ir „Leopard 2A4“: oficialų atsakymą pateikė Ukraina  ()

Ukrainos gynybos ministerija pabrėžė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos net neturi vokiškų tankų ir amerikiečių pėstininkų kovos mašinų „M2 Bradley“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-07 [Žinios trumpai] Rusija skelbia apie sensaciją – Ukrainoje sunaikinti „M2 Bradley“ ir „Leopard 2A4“: oficialų atsakymą pateikė Ukraina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerija Rusijos gynybos ministerijos pareiškimą apie tariamą tankų „Leopard 2A4“ ir kovos mašinų „M2 Bradley“ sunaikinimą pavadino prevenciniu melu. Apie tai buvo pranešta „Twitter“ puslapyje.

„Rusijos propagandistai praneša apie sunaikintas pėstininkų kovos mašinas „M2 Bradley“ ir tankus „Leopard 2A4“ Ukrainoje. Tačiau sprendimas aprūpinti Ukrainą šia technika nebuvo priimtas“, – pabrėžė Ukrainos gynybos ministerija.

Prieš Ukrainos gynybos ministerijos reakciją, Rusijos „Telegram“ kanalusoe pasirodė pranešimai, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos kontrpuolimui naudoja vokiečių tankus „Leopard“.

Rugsėjo 4 dieną „Rybar“ kanale buvo paskelbta, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms buvo perduota visa italų „Leopard 2A4“ kuopa. Vėliau kanalas pakeitė įrašą į tai, kad tai yra „Leopard 2A6“ - modernesnė modifikacija. Po to, kanalas vėl pakeitė įrašą, teigdami, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos disponuoja ispanų tankais „Leopard 2A4“.

 

Tačiau rugpjūčio pradžioje Ispanijos gynybos ministerija paskelbė, kad Ukraina „Leopard 2A4“ negaus dėl prastos techninės būklės. Todėl Rusijos propagandistai mano, kad pristatymai buvo atlikti neviešinant.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(14)
(-8)

Komentarai ()