[Žinios trumpai] Neurologė paskelbė priežastį, kodėl Putinas nuolat „sukinėja“ koją ir kas tai lemia (Video)  (3)

Pastaruoju metu visa žiniasklaida pastebi, kad bendraudamas su spauda Kremliaus vadovas nuolat „makaluoja ir sukinėja“ savo koją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-07 [Žinios trumpai] Neurologė paskelbė priežastį, kodėl Putinas nuolat „sukinėja“ koją ir kas tai lemia (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neurologai neatmeta, kad diktatorius turi neramių kojų sindromą.

Rugsėjo 5 d., gydytoja Alexandra „Twitter“ pareiškė, kad Putinas nuolat judina kojas, kad paslėptų jų nevalingo judesio sindromą, informuoja NV.

Putinas jau seniai bendraudamas bando kažką daryti su kojomis. Jau spalį jam sukanka 70 metų, tai nieko čia stebėtino, pažymėjo gydytoja.

Šiame amžiuje žmonėms gali išsivystyti neramių kojų sindromas. Arba Putinui tiesiog palengvėja, kai pajudina kojas.

Neramių kojų sindromas – būklė, kuriai būdingi nemalonūs apatinių galūnių pojūčiai, atsirandantys ramybėje ir verčiantys pacientą atlikti diskomfortą mažinančius judesius.

Šis sindromas dažniau pasireiškia vidutinio ir vyresnio amžiaus žmonėms ir sukelia 15 % lėtinės nemigos atvejų. Daugiau nei pusėje atvejų šis sindromas nesusijęs su kitomis ligomis ir gali būti paveldimas. Taip pat neramių kojų sindromas gali būti susijęs su geležies trūkumu, uremija, cukriniu diabetu, amiloidoze, krioglobulinemija, skrandžio pašalinimu, B grupės vitaminų, magnio trūkumu, alkoholizmu ir kitomis ligomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(4)
(27)

Komentarai (3)