[Žinios trumpai] Strelkovas pirmą kartą viešai paskelbė apie visišką Rusijos pralaimėjimą (Video)  ()

Rusijos diversantas Igoris Strelkovas nebetiki, kad karas su Ukraina baigsis kaip nors kitaip, tik Rusijos pralaimėjimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos FSB karininkas ir karo nusikaltėlis Igoris Strelkovas-Girkinas prarado tikėjimą. Jis prognozuoja, kad Rusija pralaimės prieš Ukrainą pradėtą karą.

Strelkovas tai pareiškė vienoje iš paskutinių savo kalbų. Ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

„Karas tęsis tol, kol Rusija bus visiškai nugalėta. Viskas! Kuo greičiau Kremlius tai supras, tuo geriau“, – sakė Rusijos diversantas.

Pasak jo, Kremlius vis dar puoselėja iliuzijas, kad jam pavyks įtikinti Kyjivą pasirašyti taikos susitarimą sau palankiomis sąlygomis.

„Kol kas jie tikisi, kad „dabar mes dar šiek tiek paspausime“, „dar šiek tiek subombarduosime“, „padarysime porą katilų“, nors jiems nelabai sekasi, ir tada ukrainiečiai eis į taiką, mes pasirašysime tą taiką kompromisinėmis sąlygomis. Taip neatsitiks“, – pabrėžė Strelkovas.

 

Verta paminėti, kad, pasak „Bellingcat“ įkūrėjo ir vadovo Hristo Grozevo, Strelkovas-Girkinas yra neoficialus aukšto rango čekistų, imperialistinės „karo partijos“, esančios aukščiausiuose Rusijos valdžios sluoksniuose, atstovas. Šis veikėjas nebaudžiamai kritikuoja Rusijos kariuomenę dėl jos nesugebėjimo laimėti karo prieš Ukrainą. Jis ypač pašiepia Čečėnijos vadovą Ramzaną Kadyrovą. Tačiau tuo pat metu jis nėra puolamas saugumo tarnybų ar „kadyroviečių“, o tai rodo, kad jis turi aukšto rango globėjų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(127)
(3)
(124)

Komentarai ()

Susijusios žymos: