[Žinios trumpai] Ukraina galingai apgavo Putiną: „Defense Express“ jau skelbia miestą, kuriame okupantams vertėtų ruoštis „galingam sprogimui“  ()

Karo ekspertas Ivanas Kiričevskis pateikė prognozę, kur artimiausiu metu dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų darbo gali įvykti sprogimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karybos ekspertas Ivanas Kiričevskis pakomentavo situaciją Charkivo fronte, pabrėždamas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasiekimus. „Defense Express“ ekspertas išsakė nuomonę, kur artimiausiu metu Charkivo srityje galima tikėtis sprogimų, sukeltų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakos. Ivano Kiričevskio interviu galima pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos žurnalistas pirmiausia paaiškino, kad prie Charkivo okupantai nepajėgs suburti rezervų, nes jų tiesiog nebeturi. Karybos ekspertas Ukrainos vadovybės strategiją skleisti informaciją, kad Chersono sritis taps kontrpuolimo prioritetu, laiko labai protingu, nes tai privertė priešą į pietus perkelti pagrindines pajėgas. Tai atvėrė kontrpuolimo kelius Rytuose, kur dabar ukrainiečiai vaduoja miestus ir kaimus, kurie buvo užimti nuo kovo mėnesio.

Ivanas Kiričevskis juokavo, kad net Rusijos propaganda pagyrė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą prie Charkivo: „Kol kas situacija atrodo taip, kad jie negalės perkelti jokių rezervų, galinčių sulaikyti mūsų karių veržimąsi“.

Kiričevskis pridūrė: „Be to, manau, kad reikia ruoštis naujoms istorijoms su vaizdo įrašais socialiniuose tinkluose, nes jei vakar Kupianske jau buvo smūgis į rusų okupantų štabo pastatus, tai toliau, pagal įvykių logiką, turėtų būti ryškus smūgis į Kupianską atvykstančių rusų įsibrovėlių traukiniams su amunicija. Artėja šventė“.

 

Ukrainos kariai jau fotografuojasi prie Kupiansko riboženklių. Kupianskas - tai labai svarbus geležinkelių mazgas, kurio išlaisvinimas ukrainiečiams padės dar labiau izoliuoti rusų pajėgas Iziume.

(57)
(2)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: