[Žinios trumpai] Grandiozinė Ukrainos pergalė! Rusijos propagandiniai kanalai skelbia apie gautą skubų įsakymą dėl Charkivo srities  ()

Rusijos kariuomenė traukiasi iš Charkivo srities.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artimiausiu metu Rusijos Federacijos okupacinė armija greičiausiai visiškai pasitrauks iš Charkivo srities. Apie tai masiškai rašo vadinamieji „Z kanalai“ – Kremliaus propagandiniai ištekliai, nušviečiantys „specialiosios operacijos“ eigą.

Rugsėjo 11-osios popietę apie tokius planus pranešė prokremliškas propagandistas Jurijus Podoliaka. Ukrainos pusė informacijos kol kas nepatvirtino, skelbia Dialog.UA.

„Rusijos kariuomenė palieka Charkivo sritį. Sprendžiant iš ryte gautos informacijos, yra įsakymas palikti visą Charkivo srities teritoriją", – rašo „specialiosios operacijos“ gerbėjas.

Jis tikina, kad Rusija paskubomis atitraukia savo grupes ne tik iš regiono pietų, kur tęsiasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas, bet ir iš šiaurinės dalies. Anot jo, rusai jau pabėgo iš Volčansko ir Velikij Burluk.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos dabar pamažu užims šią teritoriją. O kur jie turėtų skubėti, ši teritorija ir taip jau paliekama jiems“, – sakė Podoliaka.

 

Anot jo, kitą smūgį Ukrainos ginkluotosios pajėgos Rusijos kariuomenei ruošia Vuhledaro kryptimi, iš kurios pasiekiamas Mariupolis. Kremliaus propagandistai masiškai rašo apie masinį Ukrainos karių perkėlimą ten. Tačiau ši informacija dar nepatvirtinta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(0)
(95)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: