[Žinios trumpai] Rusijoje jau rado kaltuosius, dėl ko įvyko grandiozinis pralaimėjimas prie Charkivo  (18)

Rusijos nacionalistas Aleksandras Žučkovskis ėmė verkšlenti dėl žemos Rusijos kariuomenės moralės ir Ukrainos pajėgų karių entuziazmo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po to, kai Putino kariuomenė pabėgo Charkivo kryptimi, Rusijos propaganda ėmė ieškoti kaltų. Paaiškėjo, kad dėl fiasko kalti vadinamieji ORDLO mobilizuotieji. Rusijos Federacijos teigimu, būtent dėl jų Charkivo kryptis subyrėjo. Pirmiausia šalis agresorė gaudė žmones gatvėse, gąsdino ir mušė juos, privertė kovoti be apmokymų ir įrangos, o dabar stebisi, kad tokių kovotojų moralė žema. Kaip ir buvo prognozuota, dėl Rusijos kariuomenės pralaimėjimo Charkivo srityje kaltinami „mobikai“ iš Donecko ir Luhansko Liaudies Respublikų.

„Blogiau ir pavojingiau už mūsų gretose viešpataujantį dekadansą yra tik priešų stovykloje viešpataujantis entuziazmas, kuris dabar leidžia jiems pasiekti vis daugiau laimėjimų ir užimti vis daugiau teritorijos“, – skundžiasi nepatenkintas rusų atstovas Žučkovskis.

 

Reaguodamas į šios skundus, žurnalistas Denisas Kazanskis priminė, kad būtent jų kruvini nusikaltimai paskatino ukrainiečius desperatiškai kovoti.

„Ukrainiečiams karas dabar yra tikrai šventas“, – rašė tinklaraštininkas „Telegram“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(196)
(2)
(194)

Komentarai (18)

Susijusios žymos: