Su-25SM bandė pridengti okupantų kariuomenės bėgimą: Ukraina jau skelbia įspūdingą video, kas iš jo liko – „ištaškytas visame lauke“ (Video)  ()

Ukrainos kariškiai parodė, kaip atrodo jų numuštas rusiškas Su-25SM, kuris bandė pridengti Rusijos kariuomenės išvedimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai iš 92-osios brigados numušė Rusijos lėktuvą Su-25SM, kuris dengė Rusijos karių išvykimą.

Pasak žurnalisto Andrejaus Tsaplienkos, „paukščio“ uodegos numeris yra RF95134.

Filmuotą medžiagą iš orlaivio sunaikinimo vietos skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Iš viso per dieną Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino du Rusijos lėktuvus (Su-25 ir Su-34), vieną sraigtasparnį Ka-52, du UAV ir vieną valdomą raketą.

Tuo tarpu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Sausumos pajėgos perspėja, kad oro ir raketų smūgių grėsmė visoje Ukrainoje išlieka. Vien rugsėjo 11 dieną Rusijos kariuomenė paleido 16 raketų ir vykdė 3 oro antskrydžius 15 Ukrainos gyvenviečių.

Dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomojo puolimo Charkivo kryptimi įsibrovėliai apleidžia savo pozicijas ir bėga su pagrobtu civilių turtu. Apie 150 okupantų kolonoje iš Borščiovos ir Artemovkos išvažiavo dviem autobusais, sunkvežimiu ir 19 vogtų automobilių. Svatove, Luhansko srityje, įsibrovėliai nusprendė nelaukti Ukrainos gynėjų pasirodymo ir jau paliko miestą 4 sunkvežimiais „KamAZ“, 20 šarvuočių „Tigras“, taip pat pavogė daugiau nei 20 vietinių gyventojų automobilių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(4)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: