Išpranašavo Rusijai „paskutinę didelę sumaištį“: „Kadyrovas pirmasis tai pajuto, tuoj prasidės kraujo upės“  ()

Rusijos netrukus lauks didžiulė suirutė, kurioje pagrindinį vaidmenį atliks Ukrainos frontuose išlikę Rusijos Federacijos kariškiai, mano Andrejus Piontkovskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Piontkovskis išpranašavo Rusijai „paskutinę didžiulę sumaištį“: „Pirmasis tai pajuto R. Kadyrovas“.

Ukrainoje jau paleistas RF ginkluotųjų pajėgų karinio pralaimėjimo smagratis. Tai yra katastrofiškų įvykių, kurie artimiausiu metu laukia Rusijos, pranašas.

Tokią nuomonę savo „Twitter“ tinklaraštyje išsakė Rusijos politologas Andrejus Piontkovskis.

Jis pranašauja Rusijai „didelę suirutę“. „Paskutinis ir pats farsiškiausias Rusijos didybės ciklas eina į pabaigą. Artėja galutinė didžiulė suirutė“, – rašė A. Piontkovskis.

Jis patikslino, kad dabartinis Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas pirmasis pajuto sumaištį savo „gyvulišku instinktu“. Jis staiga paskelbė, kad „per ilgai išbuvo“ savo poste ir nusimatė sau artėjančias „ilgas atostogas“.  

Anot politologo, lemiamą vaidmenį artėjančioje suirutėje turės Rusijos kariškiai, kuriems pasisekė išlikti ukrainietiškoje „mėsmalėje“. Jų nepasitenkinimas Maskva, dėl kurios jie vos nežuvo, yra beribis. Artimiausiuose įvykiuose kruviniausią vaidmenį vaidins „ukrainiečiai“ – XXI amžiaus „afganai“, grįžę iš prakeikto karo.

 

Žudynes 1917–1920 m. surengė iš fronto sugrįžę „vokiečiai“, 1991 metais „afganistaniečiai“ tiesiog nespėjo apsisukti, be jų viskas sugriuvo. Bet tada jie nuoširdžiai vienas kitą pasprogdino kapinėse. Kokiu krauju „ukrainiečiai“ galiausiai nuplaus Rusiją?“, – pareiškė A. Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: