Paskelbta tikroji situacija, kas įvyko Iziumo mieste su rusų kariuomene ir visais išdavikais: Ukraina gavo galingą dovaną (Video)  ()

Buvęs Iziumo miesto tarybos deputatas apie situaciją išlaisvintame Iziumo mieste Charkivo srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Iziumo miesto tarybos deputatas Nikita Karakaj pasidalijo su televizijos kanalo „Apostrophe“ žiūrovais informacija apie tai, kas vyksta išlaisvintame Iziumo mieste Charkivo srityje.

„Kas jau žinoma apie Iziumo miestą: užpuolikai greitai paliko miestą, tie, kas spėjo. Buvo palikta daug technikos, didžiulis kiekis šovinių. Manau, tai mums dar pravers ateityje. Socialiniuose tinkluose tai įvardijama kaip „Rusijos Lend-Lease“, – šiek tiek ironiškai kalbėjo Nacionalinės gvardijos kovotojas.

Tada Karakaj pasidalijo rimtesne informacija:

„Deja, yra informacijos, kad Iziumo koloborantai, vadovaujami apsišaukėlio Iziumo miesto mero Sokolovo, pabėgo (jiems pavyko evakuotis iš miesto). Dabar jie yra Rusijos Federacijos teritorijoje. Atsitraukimo metu įsibrovėliai susprogdino Iziumo mieste esantį tiltą, kuris jungė centrinę miesto dalį su Gončarovkos rajonu. Dabar miestas padalintas į dvi dalis – žmonės iš vienos miesto dalies negali patekti į kitą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(4)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: