Esame ant labai įdomių įvykių slenksčio: „Rusijos kariuomenėje didelis konfliktas tarp kariškių, gali įvykti rimtas sprogimas“  ()

Olegas Ždanovas užtikrintai pareiškė, kad artimiausiais mėnesiais Rusijoje prasidės negrįžtami procesai, kurie prives prie jos žlugimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Esame ant įdomių įvykių slenksčio“, – Rusijos Federacijai itin sunkius laikus pranašavo O. Ždanovas.

Apie visišką Rusijos karių pralaimėjimą Charkivo srityje kalbama visame pasaulyje, taip pat ir pačioje Rusijoje. Pasak karo eksperto Olego Ždanovo, Rusijos Federacijoje labai pasikeitė retorika ir tarp kariškių ėmė augti konfliktas.

„Čia arba RF ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas stos į karių pusę, o tada konfliktas išplis į Maskvą ir įsiliepsnos tarp Kremliaus ir Arbato (taip Rusijoje vadinamas Generalinis štabas), arba generolai stos į V. Putino pusę, o tada konfliktas kils armijos viduje. Bet tai dar blogiau, nes tada vadovavimas kariams ir jų kontrolė bus visiškai prarasti“, – „24 kanalo“ eteryje prognozavo O. Ždanovas.

Pulkininkas taip pat pabrėžė, kad esame ant labai įdomių įvykių slenksčio – įvykių, kai imperija pradeda byrėti iš vidaus.

 

„Artimiausiais mėnesiais stebėsime negrįžtamus procesus. Kremliaus ideologija subyrėjo, o naujos sukurti neįmanoma. Be pinigų reikia dar ir ideologinės motyvacijos, bet jos nėra. Tai bus situacija, kai pirmiausia kariai, tada teisėsaugos institucijos, o paskui ir visuomenė praranda kontrolę“, – prognozavo karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(69)
(1)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: