[Žinios trumpai] Rusijos žvalgyba tiesiog susimovė? Kažkas nutiko su grandioziniu puolimu Zaporižios fronte  ()

Putino kariuomenė negali nuspėti tolesnių ukrainiečių žingsnių mūšio lauke: Ukrainos generalinis štabas labai efektyviai slepia informaciją apie savo karinius planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos generalinis štabas labai efektyviai slepia informaciją apie savo karinius planus. Putino kariuomenė negali nuspėti tolesnių ukrainiečių žingsnių mūšio lauke.

Apie tai Rusijos opozicinio „YouTube“ kanalo „Popular Politics“ eteryje kalbėjo karo ekspertas Janas Matvejevas.

Jis mano, kad naujasis didelis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas nebus pietinėje Charkivo srities dalyje, kur Ukrainos kariuomenė beveik nustūmė rusus prie regiono sienos. Ko gero, ukrainiečiai vėl bandys nustebinti okupantus.

„Rusijos propaganda anądien daug kalbėjo apie Zaporižios frontą. Ir tai tikriausiai rodo, kad Ukrainos puolimo ten nebus. Rusija turi labai silpną žvalgybą. Mes tai matėme nuo pat karo pradžios. Trūksta bepiločių orlaivių, žvalgybinių lėktuvų, palydovinių vaizdų. Jie nežino, kur Ukraina telkia savo pajėgas“, – sakė Matvejevas.

 

Jis neatmetė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos per kitą karo etapą mėgins atkovoti Chersoną.

„Antra zona (po Charkivo srities), tinkamiausia puolimui, pavojinga Rusijos kariuomenei, yra dešinysis Dniepro krantas, Chersono sritis. Tikriausiai iki metų pabaigos bus bandoma užbaigti išvadavimą šiame regione“, – sakė karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(2)
(108)

Komentarai ()