[Žinios trumpai] Visiškai pradingo Rusijos 3-iasis korpusas - kas vyksta? (Video)  ()

„Kokiame rūke pasiklydo Rusijos trečiasis korpusas?“, - retoriškai klausia karo ekspertas Viktoras Jagunas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

SBU generolas majoras, buvęs SBU pirmininko pavaduotojas, Viktoras Jagunas įvertino priešininko jėgas. Anot jo, iš skirtingų krypčių (Rytų, Šiaurės Rytų, Pietų) sklinda informacija, kad okupantai nuolat bando manevruoti ir perkelti dalinius iš vienos pusės į kitą:

„Jie yra šokiruoti to, kas nutiko Charkive, be to, yra didelis skirtumas nuo to, kaip jie traukėsi balandį iš Kyjivo, Černihivo ir Sumų sričių, ten vis dar buvo komanda ir jie „nušliaužė“ daugiau ar mažiau organizuotu būdu, bet čia jie tiesiog skrenda“, – interviu su Vadimu Gerasimovičiumi „YouTube“ kanalui „Politeka Online“ sakė karo ekspertas.

Generolas taip pat pabrėžė, kad jei balandį priešas galėjo iš Šiaurės atgabenti kažkokius rezervus, kažkur kažką „suveikti“, ką nors įtraukti į būrį, tiekti ginklus ar perkelti į kitą fronto sektorių, tai šiandien apie paskutinį stambų rusų dalinį (vadinamą 3 korpusu) nieko nesigrdi.

 

„Pastarosiomis savaitėmis apie jį nieko negirdėti. Kur jis yra? Kas su juo? Kur jis dingo? Kokiame rūke pasiklydo?", -  Jagunas uždavė retorinį klausimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(2)
(64)

Komentarai ()