Kulkos sužeidžia tik 3% Rusijos kareivių – atskleidė paslaptį, nuo ko miršta rusai ir kas žaibiškai nutiks su „savanorių batalionais“  ()

Pasak į pensiją išėjusio GRU pulkininko Vladimiro Kvačkovo, be modernių karo priemonių „savanorių batalionai“ virsta patrankų mėsa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų GRU štabo pulkininkas Vladimiras Kvačkovas sakė, kad lengvieji pėstininkų batalionai turėtų būti formuojami kiekviename Rusijos Federacijos regione, taip pat pažymėdamas, kad Rusijos kariuomenei reikia ne savanorių batalionų, o modernių divizijų su priemonėmis žvalgybai, tikslo paskyrimui ir ryšiams.

„Aš ką tik atskridau iš Tolimųjų Rytų, o dabar jie formuoja, mano nuomone, batalioną „Typhoon“. Kas tai yra? Tiksliau sakant, užduotis formuoti tokius lengvųjų pėstininkų batalionus praktiškai iškils, tai išsakė Kadyrovas. Kas negerai su tokiais dalykais? Nesudarius rikiuotės, divizijų, modernių divizijų, su visomis žvalgybos priemonėmis, taikinių paskyrimu ir ryšiais, šie „savanorių batalionai“ yra patrankų mėsa. Man primena liaudies miliciją. Antrasis pasaulinis karas su vienu šautuvu trims“, – sakė sovietų ir rusų kariuomenės vadas.

 

Jis taip pat priminė, kad šaulių ginklai kare Ukrainoje jau prarado lemiamą vaidmenį. Girkinas pridūrė, kad tik 3 % rusų turėjo kulkų žaizdas fronte, tiek pat, jo žodžiais, buvo durtuvų žaizdų Pirmajame pasauliniame kare.

„Šaunieji ginklai iš tikrųjų tapo žvalgybos pareigūnų ir DRG ginklais, bet ne linijiniams mūšiams“, – aiškino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(3)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: