Pasirodė įspūdingas video, kuriame Ukrainos bombonešis Su-24M didžiuliu greičiu kelių metrų aukštyje praskrieja virš fronto linijos (Video)  ()

Ukrainos oro pajėgų senstantys bombonešiai Su-24M ir toliau nepaiso amžiaus. Nepaisant didelių nuostolių karo pradžioje, viena oro pajėgų eskadrilė dviviečiais bombonešiais vykdo misijas remti du Ukrainos armijos kontrpuolimus pietuose ir rytuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienį internete išplatintame vaizdo įraše matomas vienas Su-24, priklausantis 7-ajam bombonešių pulkui vakarų Ukrainoje, medžių lajų aukštyje lekiantis virš Ukrainos artilerijos baterijos kažkur netoli mūšio lauko.

Su-24 pasirodymas, praėjus daugiau nei 200 dienų nuo platesnio Rusijos karo su Ukraina, yra nuostabus dėl kelių priežasčių. Ne mažiau svarbu dėl to, kad per pirmuosius kelis karo mėnesius rusai numušė 11 septintojo dešimtmečio Ukrainos bombonešių.

Dabar akivaizdu, kad Kijevo technikai atnaujino ir grąžino naudoti kai kuriuos Su-24, kurie buvo ilgai saugomi rezerve. Dar 2015 metais rezerve buvo net 47, o gal ir daugiau, Su-24 lėktuvai, daugiausia Bila Cerkvoje, į pietus nuo Kijevo centrinėje Ukrainoje.

 

Ukrainos bombonešio skrydis ketvirtadienį yra dar vienas įrodymas, pabrėžiantis Ukrainos oro pajėgų tvirtumą, karui besitęsiant septintą mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(0)
(118)

Komentarai ()